Saturday 7 February 2015

Inspiratör på Kortskissen

Idag har jag den stora glädjen att meddela att jag numera ingår i inspiratörsteamet på Kortskissens blogg. Ni kan se presentationen av oss nya medlemmar här. Det känns ärofyllt och jättespännande att få ta sig an ett uppdrag inom pysselvärlden! Jag har följt Kortskissen under en längre tid och då och då gjort kort baserade på skisserna. Skisser är ett bra sätt för mig att få inspiration.
Jag måste verkligen påbörja korttillverkningen, för nu gäller det att hänga med! En skiss per vecka kommer att finnas på bloggen och inspiratörsteamets tolkningar kommer då att finnas där.

English:
Today I have the big honor to be presented as a team member of Kortskissen. It's a blog for card inspiration with one sketch every week. I'm really looking forward to it and I'm so happy to have this opportunity. So check out Kortskissen every week and you'll find a sketch and cards from the team members.

No comments :

Post a Comment