Monday 15 February 2016

Hugs - Kortskissen #344 - Card #414

414

Hi!

This Monday I share a clean and simple card. I wanted to use some of my washi tape, and with inspiration from Amy Tangerine I created a heart with with tape as a focal point. I have some washi tapes but I never use them so this was a great idea.

The card is based on a sketch from Kortskissen #344.

Thanks for stopping by!

---------------------------------------------------------
Hej!

Den här måndagen visar jag ett "clean-and-simple" kort. Jag ville använda några av mina washi tejp rullar och jag fick inspiration från  Amy Tangerine. Det var en bra idé för att använda tejpen, vilket jag ofta har svårt för att göra.

Korten är baserad på en skiss från Kortskissen #344.

Tack för att du tittade förbi här!
---------------------------------------------------------

Sketch: Kortskissen #344

Supplies used:
Washi tape
Ribbin
Pearls
Versafine onyx black ink
Sentiment stamp


No comments :

Post a Comment