Tuesday 7 August 2012

Kram #94

Kram - Hug by MartinaN
Kram - Hug, a photo by MartinaN on Flickr.

Här ville jag testa att använda mig av tekniken "embossing resist". Alltså att embossa bakgrundsmönstret och använda distresser för att färga in bakgrunden. Det var ett roligt kort att göra. Fast jag hade lite problem med  det nya svarta emobossingpulvret till kram-texten, det ville bara klumpa ihop sig och fastna i papperet. Fick pilla lite innan jag fick bort det från de områden där det inte skulle vara!

Jag har alltså använt:
Stämpeln till bakgrunden är från Simon Says Stamp kort-kit för augusti månad. Jag har stämplat upprepade gånger och sedan embossat med ett klart embossingpulver.
Distress ink - för infärgning i regnbågens färger till bakgrunden.
Snöre är från The Twinery
Kram-stämpel är Forma Hantverk och alltså embossad i svart.
Plattorna är utskurna med Silhouetten.

PS: Åå, vad jag saknar Forma Hantverks stämplar....

No comments :

Post a Comment